Weekendophold med musik

Det er tiden for parforholds pleje! Mange tager af sted på weekendophold, ikke mindst for at slappe af, men også for at pleje deres forhold, samle energi, ja bare være alene og slappe af sammen! Det er sundt og godt for både ”krop og sjæl”, at give sit parforhold denne frihed! Uanset om man er nyforelsket eller har små/store børn!

Der er mange forskellige ”færdig pakker” som kan søges på ”nettet”, alt afhængig hvad man har lyst til! Skal det være weekendophold med musik og dans eller afslapning med wellnes og massage? Eller måske begge dele? Det er dit behov, temperament samt humør, der afgør hvor turen går hen! Og der er mange tilbud med weekendophold her i Danmark, både med musik og wellnes!

Der findes ikke noget bedre end, når man eksempelvis planlægger en weekend tur med musik sammen! Man glæder sig og ser frem, at komme væk fra den travle, ensformige hverdag. Man længtes efter at opleve noget nyt! Få inspiration fra andre mennesker! Sove længe, danse, grine og blive serviceret! Efter sådan et weekendophold med musik eller wellnes, så har man fornyet sine kræfter og er igen klar til strabadserne på jobbet!

Det det gælder om, når man går i gang med sin planlægning af weekendtur med musik, er at komme væk fra de faste rammer i sin dagligdag! Det behøver nødvendigvis ikke, at være i den anden ende af landet! Næh, det kan faktisk godt være i nabo byen og evt. med et andet vennepar! For uanset hvad, så kobler man af, nyder og er der 100 % for hinanden, da man ikke skal tænke på morgenmaden til ungerne, eller at garagen skal ryddes op, stuen males o.s.v. ! Tværtimod, får man energi til disse gøremål, når man har været af sted på sådan et weekendophold med musik!

Der er rigtig mange ældrepar/enlige, som bor uden hjemmeboende børn, som tager på weekendture med musik og dans! Formålet for dem er de samme som ”det unge par”! Nemlig, at komme væk fra den trivielle dagligdag, møde andre ligesindede, danse snakker, få god mad og måske endda møde en ny kæreste! Efter sådan et weekendophold med musik, får man smilet tilbage og sandsynligvis også flere venner, man kan ringe og skrive sammen med!

Man behøver jo ikke at være i parforhold eller ældre for at tage af sted på et weekendophold med musik og dans! Der er ture for alle, uanset køn, alder og hudfarve. Det er jo helt befriende, at tage af sted med sin ven/veninde og bare hygge sig! Være sig selv, uden at få dårlig samvittighed overfor kæresten. Kunne være 100 % sammen med sin kammerat/veninde og glemme alt om vasketøjet, bare være sig selv! Sådan en weekendtur med musik giver jo også ny energi til parforholdet og signalerer tillid fra begge parter!  Det er dog vigtigt, at man er enige om det, inden man tager afsted!!!!!

 

Leave a Reply

  

  

  


*