Weekendophold med dans og musik

Danmark gemmer på en masse små perler af steder, hvor du og dine nærmeste kan få jer et rigtig godt weekendophold.

Weekendophold med dans og musik

– prøv stederne her:

  • Hotel viking ligger i Nordjylland i de smukkeste omgivelser, og her kan du komme på weekendophold med dans. Du kan også prøve deres skønne spaafdeling og slå to fluer med et smæk.
  • Hovborg Kro tilbyder weekendophold med dans og musik. På deres hjemmeside kan du se hvilke datoer, bestemte musiker kommer og spiller op til dans. Se kroens link nederst på siden.

Er I en stor flok, som skal af sted sammen, så kan I også overveje at leje en hytte og selv stå for mad, drikke og musikken. På den måde kan I få præcis det weekendophold med dans, som I ønsker jer.

Weekendophold wellness

– et wellness ophold er altid et sikkert hit, hvis du er til selvforkælelse og dejlige spa behandlinger. Prøv et af stederne her, og du vil få en skøn oplevelse:

  • Saxildhus hotel ligger ved Kolding og er et rigtig hyggeligt gammelt hotel, som er sat i flot stand. Her er der et kurbad, hvor du kan komme i alle mulige forskellige slags bassiner og bade.
  • Montra Hotel Sabro Kro ligger tæt på Århus og tilbyder wellness pakker, hvor du får lækkert værelse med mad og flere slags massage.
  • Scheelsminde Hotel ligger i Aalborg og tilbyder wellness weekendophold og gourmetmad i samme pakke alt sammen i smukke omgivelser.

Romantisk weekendophold

– et romantisk weekendophold har alle par brug for nu og da. Og netop fordi det kun skal handle om dig og din elskede, så skal omgivelser og stedet være i orden. Et besøg på et gammelt romantisk slot eller herregård kan derfor være stedet, hvor kærligheden atter blomstre.

  • Hvedholm Slot ligger ved Fåborg og er fyldt med romantisk stemning. Værelserne har himmelseng og er fint indrettet, så stemningen er helt i top. Det samme er maden på slottet, som er en fornøjelse at spise.
  • Kokkedal Slot ligger ved Limfjorden og består af den smukkest hvide bygning, som oser af romantik. Værelserne har himmelsenge og hver deres specielle indretning, så det er nærmest umuligt ikke at nyde det.
  • Juelsberg Herregård ved Nyborg har alt det, et forelsket par på romantisk weekendophold kan ønske sig. De smukkeste rum i gammel stil og med sand slots hygge. Natur, hvor I kan gå romantiske ture, fiske eller spille golf.

Husk

altid at tjekke alle stederne godt igennem, før I bestiller. De reklamerer ofte med weekendophold tilbud, og det ville da være ærgerligt at gå glip af et weekendophold til en god pris, blot fordi man glemme at kigge sig for.

Leave a Reply

  

  

  


*