Kroer på Sjælland

Leder du efter gode kroer på Sjælland, som evt. kan udgøre det for dit næste ferie-, eller weekendophold, så er internettet en rigtig stor hjælp til at få overblik over udbuddet.

Det første sted man f.eks. kan kigge efter kroer på Sjælland er på hjemmesiden kroer-i-danmark.dk, her kan man nemt og hurtigt få overblik over de mange muligheder. Man kan vælge sig ind på forskellige områder i Danmark, og dermed er det også muligt at finde kroer på Fyn eller i Jylland. Vælger man sig ind på Sjælland, fremkommer en oversigt over kroer i dette område, samt et kort med placeringer. Ude i venstre side er der et booking modul, hvor man kan booke sit ophold direkte. På oversigten kan man klikke sig ind på hver kro hvis man vil vide mere, idet man bliver videresendt til deres hjemmeside. Dog skal man være opmærksom på at mange af disse kroer ikke har værelser, men blot fungerer som spise- og selskabssteder. I oversigten gives der også et overblik over hvem der har overnatningsmuligheder og hvem der ikke har.

En anden side som kan være nyttig i jagten på den helt rigtige kro på Sjælland, er Danske kroer og hotellers hjemmeside – krohotel.dk. Herinde kan man ligeledes søge inden for de forskellige danske områder. Yderligere kan man indsnævre sit søgeresultat ved at søge efter kriterier så som handicapvenligthunde velkommen efter aftale, restaurant i huset, ved margueritruten eller om man ønsker at der skal være swimmingpool inde eller ude. Alle kroerne hos Danske kroer og hoteller har overnatningsmuligheder.

Er man på jagt efter et godt tilbud, er der generelt altid nogle gode tilbud, hvis bare man ser sig godt omkring på nettet. Hjemmesiden sidsteojeblik.dk er en side, hvor man kan få kroophold med 25% nedslag i prisen, fordi det er last minute tilbud. Man skal bare tilmelde sig sidens mailingliste, og så kommer tilbuddene ind på mail. Herefter er det først til mølle princippet som gælder, så man skal ikke tøve med at booke hvis der er et tilbud som ser interessant og lækkert ud.

Leave a Reply

  

  

  


*